Pressekontakt

Administrativ IT - Christina Fredholm Nielsen

Christina Fredholm Nielsen
Kommunikation
Telefon: 38411241
Mail: kommunikation@vmr.dk

Pressemateriale

Har du som journalist brug for at anvende et foto i forbindelse med en artikel eller anden omtale af Vandmiljø Randers, så kan du frit anvende nedenstående billeder. 

Ophavsretten tilhører de enkelte fotografer, derfor skal fotografen krediteres ved offentliggørelse.

Du må ikke anvende vores billeder til markedsføring eller anden kommerciel brug uden Vandmiljø Randers’ tilladelse.

Ledelse

Peter 2000X

Direktør, Peter Christensen

Amd. Direktør Peter 2000X

Direktør, Peter Christensen

Logo og logofarver

Vandmiljø Randers Blå

Vandmiljø Randers blå.

R:32 G:56 B:104

C:95.63 M:77.04 Y:04.13 K:37.41

Vandmiljø Randers Grå

Vandmiljø Randers grå.

R:85 G:86 B:85

C:63.54 M:53.37 Y:56.80 K:31.59

VMR Bredformat 2000X

Vandmiljø Randers' logo i bredformat

Download logo: Bredformat

Vandmiljø Randers Grøn

Vandmiljø Randers grøn.

R:41 G:172 B:33

C:70.05 M:00.45 Y:99.81 K:00.36

Vandmiljø Randers Lyseblå

Vandmiljø Randers lyseblå

R:188  G:228  B:250

C:30.00  M:00.00  Y:00.00  K:00.00

VMR Højformat 2000X

Vandmiljø Randers' logo i højformat

Download logo: Højformat

Forsyningsarter

Klaringstank CRA 2000X

Udsigten ud over Randers fra Randers Centralrenseanlæg - Vandmiljø Randers' største renseanlæg

Vandmiljø Randers Gravearbejde 2000X

Gravearbejde ved en separatkloakering - Vandmiljø Randers

Vandmiljø Randers Regnhytten

REGNhytten er Vandmiljø Randers' demonstrations- og formidlingscenter for anvendelse af regnvand

Klaringstank Vinter CRA 2000X

Randers Centralrenseanlæg om vinteren

Vandmiljø Randers Dæksel

Vandmiljø Randers dæksel

Pressemeddelelser

Vil du finde tidligere års pressemeddelelser, finder du dem i vores arkiv for pressemeddelelser.

 

22.02.2023

Første spadestik sætter gang i byggeriet af Vandmiljø Randers og Randers Havns nye fælles domicil

Onsdag den 22. februar blev første spadestik til Vandmiljø Randers og Randers Havns nye fælles domicil taget. Vandmiljø Randers’ direktør Peter Christensen og havnedirektør John Morgen fik ved hjælp af både gravemaskine og manuel spade markeret startskuddet til det nye bæredygtige kontorhus og det næste skridt i udviklingen af det nye havneområde.

 

01.02.2023

Separatkloakering spærrer den nordlige del af Bøsbrovej

Projektet med at klimasikre den nordlige del af Vorup er i fuld gang, og i vinterferien går Vandmiljø Randers i gang med det næste skridt, hvor den nordligste del af Bøsbrovej separatkloakeres. Bøsbrovej er derfor spærret i begge retninger mellem Pramvej og Århusvej i uge 7 og uge 8.

 

18.11.2022

Nyt kloaksystem afspærrer en del af Ørneborgvej

I forbindelse med Vandmiljø Randers’ omlægning og fremtidssikring af kloaksystemet i Ørneborgvej til den kommende Ny Havnevej bliver en del af Ørneborgvej spærret for gennemkørsel. Afspærringen varer fra mandag den 21. november til og med fredag den 2. december. Herefter fortsætter kloakarbejdet i rabatten på Ørneborgvej og kræver ikke vejafspærring.

 

19.09.2022

Vandmiljø Randers og Randers Havn flytter sammen

Vandmiljø Randers og Randers Havn har indgået gensidig lejekontrakt og kan se frem til at flytte sammen i et bæredygtigt og funktionelt kontorhus. Et kontorhus, der med Vandmiljø Randers som bygherre og det valgte totalentrepriseteam med MT Højgaard i spidsen, skal stå færdigt i foråret 2024.

 

13.07.2022

Hopper du over, hvor gærdet er lavest, når det gælder havearbejde og rent drikkevand?

Vælger du sprøjtegifte frem for skuffejernet, når indkørslen og haven skal stå skarpt uden ukrudt? Dum idé, lyder det kort og kontant fra flere lokale vandværker, der tilsammen udgør foreningen VPU Randers. Drikkevandet hentes op lokalt, og blot en dråbe gift kan forurene en families forbrug af drikkevand i 100 år. Derfor stiller vandværkerne nu skarpt på haveejeres brug af sprøjtegifte og går til kamp for det rene drikkevand.

 

23.06.2022

Kloakarbejde lukker for sidste gang Rådmands Boulevard i 3 uger

Vandmiljø Randers’ arbejde med at forny kloaksystemet i Rådmands Boulevard er rykket tættere på Mariagervej, og betyder nu, at vejstrækningen mellem Nyvangs-vej og Mariagervej lukkes for gennemkørsel. En underboring af ledninger i Mariagervej betyder, at cykelsti, fortov og sydgående svingbane på Mariagervej inddrages i en kortere periode til arbejdsplads. Afspærringerne sker i perioden fra søndag den 26. juni og frem til den 16. juli, hvor skiltning vil hjælpe trafikanter på vej. Benytter du normalt Rådmands Boulevard, lyder opfordringen fra Vandmiljø Randers, der udfører kloakarbejdet i samarbejde med Vils Entreprenørforretning, at du bør finde andre veje.

 

05.05.2022

Nu kan du snart høre og se arbejdet i Storkeengen

Fra uge 19 og to til tre uger frem kan beboere og forbipasserende i Vorup både se og høre arbejdet i Storkeengen, når Vandmiljø Randers A/S sammen med entreprenører begynder funderingen til en kommende pumpestation og udløbsledning.

 

31.03.2022

Ny kloak lukker Rådmands Boulevard i påskeferien

Hvis du har planer om at køre ad Rådmands Boulevard i Randers i påskeferien, skal du ændre dine planer. Vandmiljø Randers udfører kloakarbejde og lukker for gennemkørsel i den ellers trafikerede vej ved krydset Nyvangsvej og Rådmands Boulevard. Kloakarbejdet i krydset på Rådmands Boulevard er startskuddet på arbejdet med at forny kloakken i boulevarden hen mod Mariagervej.

 

22.03.2022

300 elever markerede Vandets Dag i Randers

Efter 2 års Corona-pause kunne arrangørerne, Randers Naturcenter, Verdo og Vandmiljø Randers, endelig igen markere FN's internationale temadag - Vandets Dag - med et stjerneløb om vand for kommunens 3. klasser.

 

10.03.2022

Tre gode hold indbydes til at give tilbud på nyt kontorhus til Vandmiljø Randers

Efter at have modtaget hele 12 anmodninger om prækvalifikation har Vandmiljø Randers nu udvalgt de tre totalentreprise-teams, der indbydes til at give tilbud på vores nye kontorhus.

 

04.03.2022

Toilettet er en dyr skraldespand

En markant stigning i mængden af affald, der gennem toilettet finder vej til kloaksystemet, får nu Vandmiljø Randers til - igen - at råbe kunderne op. For hverken bleer, vådservietter, vatpinde, bind eller tamponer hører til i kloakken. Det er en dyr og potentielt sundhedsskadelig løsning at bruge toilettet som skraldespand.

 

30.11.2021

Vandmiljø Randers får ny forbrugerrepræsentant

Forbrugervalg: Bo Vestergaard Hansen er valgt som forbrugerrepræsentant til Vandmiljø Randers’ bestyrelse for perioden 1. januar 2022 - 31. december 2025.

 

14.10.2021

5 kandidater på Forbrugervalgets stemmeseddel

Fem mænd ønsker at tage en 4-årig tørn i Vandmiljø Randers’ bestyrelse og arbejde for bedre klimaløsninger, grundvandsbeskyttelse og fair priser for kunderne – men hvem skal det være? Du kan fra den 18. oktober og frem til den 24. november sætte husstandens kryds ved favoritkandidaten.

 

30.09.2021

Vandmiljø Randers overtager vandforsyningen i Stevnstrup

Vandmiljø Randers overtager Stevnstrup Vandværk. Vandmiljø Randers driver i forvejen Stevnstrup Vestre Vandværk, som står for vandforsyningen i en del af Stevnstrup samt Grensten og Helstrup. Efter overtagelsen forsyner Vandmiljø Randers hele Stevnstrup by med rent drikkevand.

 

16.09.2021

Dine toiletskyl varsler smitteudbrud i kommunen

Flere gange dagligt skyller du brugbar viden om COVID-19 og virussets smittetryk i kommunen ud i toilettet. Nu går dit bidrag ikke længere tabt, men opfanges på Vandmiljø Randers’ Centralrenseanlæg og Langå Renseanlæg. Statens Serum Institut har øget den nationale overvågning af COVID-19 i spildevand – og i Randers er hele to renseanlæg udpeget til overvågningen. Det er virkelig positivt – lyder det fra Vandmiljø Randers.

 

01.09.2021

Få indflydelse og træf beslutninger i Vandmiljø Randers

Forbrugervalg 2021: Vil du være med til at præge udviklingen i Vandmiljø Randers A/S, så kan du nu stille op som kundernes repræsentant i bestyrelsen. Du har indtil den 1. oktober til at melde dit kandidatur og skaffe dig nok stillere.

 

16.08.2021

Indvielse: Det nye Østervold blev fejret

Der var regn i rigelige mængder, fællessang og fri vandbar, da det nye grønne og blå Østervold mandag den 16. august 2021 blev indviet. Helt symbolsk hældte borgmester Torben Hansen og bestyrelsesformand i Vandmiljø Randers Anders Burlund i fællesskab regnvand i regnvandsbassinet.

 

05.08.2021

Vær med til at indvie det nye Østervold i Randers Festuge

Mandag den 16. august kl. 14 -16 er der åbningsfest og officiel indvielse af det nye byrum på Østervold. Vandmiljø Randers og Randers Kommune inviterer alle med til at fejre, at Randers har fået et nyt opholdssted i midtbyen med synligt vand, terrasser, bænke og masser af planter.

 

01.07.2021

Det nye grønne og blå Østervold åbner for alle den 8. juli

Regnen har længe haft plads og lov til at løbe i bassinet i bunden af Østervold. Nu kan borgerne i Randers se frem til, at området rundt om bassinet åbner for dem den 8. juli, når Randers Kommune og Vandmiljø Randers vælter hegnet rundt om bassinet. Og i Randers Festuge er byen inviteret til åbningsfest.

 

18.06.2021

Nordbyen: Rådmands Boulevard får nyt kloaksystem i sommerferien

Separatkloakeringen af Nordbyen er i fuld gang, og igen i år fornyr Vandmiljø Randers en bid af Rådmands Boulevard i skolernes sommerferie. Boulevarden er derfor spærret for gennemkørsel i 6 uger mellem Nyvangsvej og Skolevej.

 

03.05.2021

Kloakarbejde ændrer trafikken på Bøsbrovej og afspærrer en del af Løgstørvej

Vandmiljø Randers udskifter kloakledninger i krydset Løgstørvej/Bøsbrovej. Derfor vil der fra i dag den 3. maj og frem til 14. maj 2021 være prioriteret kørsel på Bøsbrovej. Løgstørvej bliver afspærret i nordvestlig retning. Bilister og busser bliver i perioden dirigeret ad omveje.

 

Gå til vores pressemeddelelsesarkiv.