Vandets Dag 2020 Invitation Med Kant

Grundet COVID-19/Corona-virus

Vi (Randers Naturcenter, Verdo, Vandmiljø Randers og alle posttagere til Vandets Dag i Randers) er naturligvis hamrende kede af at måtte aflyse Vandets Dag, men grundet risiko for smittespredning af COVID-19/Corona-virus aflyser vi arrangementet.

Vi vil bestræbe os på at finde en anden dag at afholde Vandets Dag.

De tilmeldte klasser har fortrinsret til arrangementet, når vi byder det ud igen. Hvis flere tilmeldte klasser ikke vil kunne deltage i arrangementet, bliver muligheden for deltagelse budt ud til alle skoler.

Hvad er vand, hvor kommer det fra, og hvorfor skal jeg passe på det? Det er nogle af de spørgsmål, dine elever er meget skarpere på efter en van(d)vittig sjov og lærerig dag på Randers Naturcenter.

Skal din 3. klasse være med til at markere FN's internationale mærkedag: Vandets Dag?

Randers Naturcenter, Vandmiljø Randers og Verdo er igen i år gået sammen om at markere FN’s internationale mærkedag, Vandets Dag. Det gør vi med en sjov og lærerig event, hvor vi inviterer elever fra 3. klasse til Vandløbet for at blive klogere på vigtige emner som vandets kredsløb, vandforsyning og spildevandshåndtering. 

Vi får i år besøg af blandt andre Randers Regnskov, Affaldskontoret Randers og Museum Østjylland. Dagen skydes i gang med en fælles intro, hvorefter eleverne i hold går på opdagelse mellem de mange spændende poster i Vandløbet.

Praktisk info

Dag: fredag den 20. marts 2020

Tid: fra kl. 8:45-13:00

Sted: Randers Naturcenter, Gudenåvej 20, 8920 Randers NV

Antal: Vi har plads til 18 klasser i Vandløbet

Med både information og aktivitet er de enkelte poster tilrettelagt, så de giver eleverne bred viden om vand. Derfor spiller dagen naturligt sammen med de færdigheds- og vidensmål, der hører til faget Natur/teknologi. Efter løbet får alle elever en vandbog, som I kan bruge i undervisningen og fortsætte læringen om vand.

Skal du være en af de heldige, der får en af de eftertragtede pladser til din klasse, skal du være hurtigt ude. Vi har plads til 18 klasser, og der gælder først-til-mølle. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig af hensyn til vores planlægning.

 

Invitation udsendt til kommunens skoler

Alle skoler i Randers Kommune (folkeskoler som privat- og friskoler) har modtaget invitation til deltagelse i Vandløbet. Du kan her læse invitationen. (PDF åbner i et nyt vindue)

 

Tilmelding

Arrangementet er fuldt booket. Sæt kryds i kalenderen for 2021, hvor dagen vil være mandag den 22. marts. Kontaktpersoner vedr. spørgsmål til Vandets Dag: