Skybrud og regnvandsløsninger

Når himlen åbner sine sluser, ved du ikke altid med hvilken intensitet. Monsterregn, støvregn, skybrud eller lokal byge - ja intensiteten har lidt at sige, men dine regnvandsløsninger får det sidste ord. Læs med, og find ud af, om dit forhold til regnen bliver et vådt og trælst bekendtskab, eller om du kan se frem til et berigende makkerskab.

Vi er til for dig

I Vandmiljø Randers arbejder vi hver dag på at være mindst muligt til gene for dig. Jo mindre du tænker på os, des bedre har vi løst vores opgave. Og vi er faktisk ret vigtige for, at din hverdag forløber ubesværet – tænker du måske over, om du kan gå på toilettet, kan sætte en tøjvask over eller tage et bad? Nej vel! Det er vores opgave at sikre rent drikkevand til flere af oplandsbyerne til Randers, og så er det os, der renser alt vandet, når du er færdig med at bruge det.

Derfor vedligeholder vi løbende det store net af underjordiske kloak-, regn- og drikkevandsledninger, så vi sikrer miljørigtig håndtering af spildevand og regnvand i hele Randers Kommune. Vi står selv for den daglige drift og vedligeholdelse, men vi udbyder oftest større anlægsopgaver som fx separatkloakeringer. Eksterne entreprenører, som er specialister på området – ofte lokale folk - byder ind på opgaven. Det er derfor tit entreprenøren, du møder, når vi graver i jorden.

Vi står altid klar til at hjælpe dig på mail@vmr.dk eller 3841 1212.