Åbningstider og lukkedage

I Vandmiljø Randers har vi aldrig helt lukket. Vores vagter er på job alle ugens dage døgnet rundt og agerer på akutte, kritiske sager som fx spildevandsudslip og brud på vandledninger.

Bassin CRA 2000X1000

Forklaringstank på Randers Centralrenseanlæg

Åbningstider

Mandag 8 - 15
Tirsdag 8 - 15
Onsdag 8 - 15
Torsdag 8 - 15
Fredag 8 - 13

 

Lukkedage

Lukkedage i 2023 er følgende:

Torsdag den 12. januar - Delvis lukkedag

Vi har åbent indtil kl. 12 for personlig betjening samt telefoniske henvendelser. Grundet personalearrangement er der herefter kun åbent for den akutte vagttelefon, hvor vagten kan tage imod driftsmæssige problemer som fx manglende vand, manglende dæksel, spildevand på mark m.m.

Onsdag den 22. februar - Delvis lukkedag

Vi har åbent indtil kl. 12 for personlig betjening samt telefoniske henvendelser. Grundet firmaarrangement er der herefter kun åbent for den akutte vagttelefon, hvor vagten kan tage imod driftsmæssige problemer som fx manglende vand, manglende dæksel, spildevand på mark mm.

Torsdag den 6. april – Skærtorsdag

 

Fredag den 7. april – Langfredag

 

Mandag den 10. april – 2. påskedag

 

Mandag den 1. maj - Delvis lukkedag

Vi har åbent indtil kl. 12 for personlig betjening samt telefoniske henvendelser. Grundet personalearrangement er der herefter kun åbent for den akutte vagttelefon, hvor vagten kan tage imod driftsmæssige problemer som fx manglende vand, manglende dæksel, spildevand på mark m.m.

 

Fredag den 5. maj – Store Bededag

 

Torsdag den 11. maj - Delvis lukkedag

Vi har åbent indtil kl. 10:30 for personlig betjening samt telefoniske henvendelser. Grundet internt kursus er der herefter kun åbent for den akutte vagttelefon, hvor vagten kan tage imod driftsmæssige problemer som fx manglende vand, manglende dæksel, spildevand på mark m.m.

 

Torsdag den 18. maj - Kristi Himmelfartsdag

 

Fredag den 19. maj – Lukkedag

 

Mandag den 29. maj – 2. pinsedag

 

Mandag den 5. juni - Delvis lukkedag

Vi har åbent indtil kl. 12 for personlig samt telefoniske henvendelser. Grundet personalearrangement er der herefter kun åbent for den akutte vagttelefon, hvor vagten kan tage imod driftsmæssige problemer som fx manglende vand, manglende dæksel, spildevand på mark m.m.

 

Uge 29 - Ferielukket

Vi har lukket både for fysisk fremmøde og på vores telefoner. Har du som kunde et driftsproblem, vil du ved at ringe til vores hovednummer 3841 1212 kunne komme i kontakt med Falck. Falck hjælper os normalt uden for lukketid og også i denne ferielukning. Hos Falck vurderes det, om driftsproblemet er akut eller kan vente. Er det akut kontaktes vores vagter.

Torsdag den 17. august - Delvis lukkedag

Vi har åbent indtil kl. 13 for personlig samt telefoniske henvendelser. Grundet personalearrangement er der herefter kun åbent for den akutte vagttelefon, hvor vagten kan tage imod driftsmæssige problemer som fx manglende vand, manglende dæksel, spildevand på mark m.m.

 

Mandag den 25. december – Juledag

 

Tirsdag den 26. december – 2. juledag

 

Onsdag den 27. december - Lukkedag

 

Torsdag den 28. december - Delvis lukkedag

Vi har åbent indtil kl. 12 for personlig samt telefoniske henvendelser. Herefter er der kun åbent for den akutte vagttelefon, hvor vagten kan tage imod driftsmæssige problemer som fx manglende vand, manglende dæksel, spildevand på mark m.m.

 

Fredag den 29. december - Lukkedag