Tag på klimatur i Randers City

Se, hvordan vi klimatilpasser midtbyen og de grønne områder for at beskytte byen mod monsterregn og stormflod. Gratis, hyggelig og anderledes måde at se og opleve byen på.

Klimatur Sommeren 2022

Oplev Randers på en ny måde.

 

Tag med på en 3,5 kilometer lang klimatilpasningstur rundt i Randers midtby ved at følge prikkerne rundt eller ved at bruge 'Find vej'. Bliv ledt ind til mere information om de projekter, du står foran ved at scanne QR-koden med din smartphone (fx åben kameraet på din mobil, og ad linsen fange QR-koderne) eller brug en QR-app. Bruger du app, bør du sætte din finger ud for den ønskede QR-kode for at fange den rigtige.

Snup et klimaturkort, find din smartphone frem og gå på opdagelse

Her finder du klimaturkortet

Vi har indgået samarbejde med Visit Århus' Randers-afdeling, og derfor kan du denne sommer finde klimaturkortet i deres Infocykel, som holder til ved Randers Regnskov fra kl. 9:30-12:45, for herefter at være på Rådhustorvet fra kl. 13-16. Lørdage er cyklen ved Regnskoven indtil kl. 11:45, og ved Rådhustorvet fra kl. 12-14.

Du kan også finde kortet i vores reception på Ny Havnevej 20, 8960 Randers SØ indenfor vores åbningstid. Tjek, om vi har åbent ved at se vores side: Åbningstider og lukkedage.

 

Vores andre events

Vi holder flere gange om året forskellige arrangementer, som du både kan finde på vores Facebookside (linket åbner i et nyt vindue) eller her på hjemmesiden under siden: Events.