Klimatur Sommeren 2022

Oplev Randers på en ny måde.

Tag med på en 3,5 kilometer lang klimatilpasningstur rundt i Randers midtby ved at følge prikkerne rundt eller ved at bruge 'Find vej'. Bliv ledt ind til mere information om de projekter, du står foran ved at scanne QR-koden med din smartphone (fx åben kameraet på din mobil, og ad linsen fange QR-koderne) eller brug en QR-app. Bruger du app, bør du sætte din finger ud for den ønskede QR-kode for at fange den rigtige.

Snup et klimaturkort, find din smartphone frem og gå på opdagelse

Her finder du klimaturkortet

Vi har indgået samarbejde med Visit Århus' Randers-afdeling, og derfor kan du denne sommer finde klimaturkortet i deres Infocykel, som holder til ved Randers Regnskov fra kl. 9:30-12:45, for herefter at være på Rådhustorvet fra kl. 13-16. Lørdage er cyklen ved Regnskoven indtil kl. 11:45, og ved Rådhustorvet fra kl. 12-14.

Du kan også finde kortet i vores reception på Tørvebryggen 12, 8900 Randers indenfor vores åbningstid. Tjek, om vi har åbent ved at se vores side: Åbningstider og lukkedage.

 

Vores andre events

Vi holder flere gange om året forskellige arrangementer, som du både kan finde på vores Facebookside (linket åbner i et nyt vindue) eller her på hjemmesiden under siden: Events.