Første spadestik sætter gang i byggeriet af Vandmiljø Randers og Randers Havns nye fælles domicil

Onsdag den 22. februar blev første spadestik til Vandmiljø Randers og Randers Havns nye fælles domicil taget. Vandmiljø Randers’ direktør Peter Christensen og havnedirektør John Morgen fik ved hjælp af både gravemaskine og manuel spade markeret startskuddet til det nye bæredygtige kontorhus og det næste skridt i udviklingen af det nye havneområde.

IMG 1218

Direktør for Vandmiljø Randers Peter Christensen styrer gravemaskinen mens havnedirektør John Morgen vælger den mere håndterbare spade.

Af: Christina Fredholm Nielsen

 

Det var en fin blanding af bestyrelsesmedlemmer, inviterede gæster, og medarbejdere fra både Randers Havn og Vandmiljø Randers, der overværede direktør Peter Christensen og havnedirektør John Morgen tage det første spadestik til det, der skal blive et flot og fremtidssikret fælles domicil for de to virksomheder. Selvom vejret ikke just lagde op til ophold udendørs, så blev den store dag alligevel markeret under åben himmel med servering fra pølsevogn og vandbar med frisktappet vand fra to af Vandmiljø Randers’ egne vandværker.

Hjemmeside 1 (1)

Medarbejdere får en snak om drømme og forventninger til det nye domicil. Vandmiljø Randers

 

De to direktører brød overfladen på den nyetablerede sandpude ved hjælp af en gravemaskine og en god gammeldags spade, og markerede dermed næste fase af det store fælles projekt på Ny Havnevej 20. 

”Efter lang tids planlægning og projektering er det godt at se, at der nu tages hul på selve byggeriet”

siger direktør Peter Christensen, og forsætter

”nu glæder vi os til at følge processen, og hvordan bygningen stille og roligt tager form, som nabo til vores renseanlæg.”

Havnedirektør John Morgen supplerer

”ja, det er dejligt, at næste skridt i udflytningen af Randers Havn er taget, og vi glæder os til at kunne drage fordel af de stordriftsmuligheder, der er i et fælles kontorhus. Og så håber vi, at flere virksomheder snart vil tilslutte sig den kommende erhvervsklynge.”

Byggeriet forventes afsluttet i 2024.

Hjemmeside 2 (1)

Vandmiljø Randers’ direktør Peter Christensen, havnedirektør John Morgen, og Vandmiljø Randers’ bestyrelsesformand Jan Buus Larsen glæder sig over, at byggeriet af det nye domicil starter op. Vandmiljø Randers