CRA Regnhytten

Her får du overblik over vores arrangementer, gå hjem-møder, åben-hytte-arrangementer og meget mere. Alle arrangementer er gratis for borgere, virksomheder og institutioner i Randers Kommune. Kig vores events igennem - måske der er et, der passer dig!

Vi fjerner løbende de afholdte events.

22. oktober 2021 - Børnedag i REGNhytten

Tag børn og børnebørn med til en spændende dag i REGNhytten. Børneteater, lærerige aktiviteter, kage og et skybrud er bl.a. på programmet. Lad børnene lege viden om vand ind, når REGNhytten holder åbent fredag i efterårsferien (uge 42).

Børnedag i REGNhytten finder sted fredag den 22. oktober fra kl. 10-14 i REGNhytten på Kristrup Engvej 21, 8960 Randers SØ.

Hele dagen vil der være et væld af aktiviteter for børn.

PROGRAMMET

Ansigtsmaling - kl. 10:15 og kl. 12:45
Få malet ansigtet af stjernerne fra børneteatret.

Børneteater - kl. 10:45 og kl. 12:15
Hjælp de to vandklovne med at blive enige om vand i det interaktive stykke. Den ene er glad og elsker vand, den anden trist og vil helst undgå at blive våd. Vær med til at finde en løsning, der er god for begge - og måske endda miljøet.

Vandbakkelse til de hurtige 50 - kl. 13
Vær klar til at spæne, når vi uddeler lækker kagemand af vandbakkelse. Der er et stykke til de første 50 børn eller barnlige sjæle.

Vild regn - kl. 11:30 og kl 13:30
Lad børnene opleve et skybrud på nært hold, når vi laver et lokalt skybrud. Vand er vildt, og det finder hurtigt vej ind i vores kælder, hvis vi ikke har sikret os. Vi viser børn og voksne, hvordan oversvømmelser kan undgås.

ANDRE FEDE AKTIVITETER

Skab skyer med dine muskler og en flaske, skyd vandskurke, test nedsivning i jordarter, byg din egen regnvandsmåler, løs opgaver på iPads, mal med vandfarver, se en faskine i funktion, eller sid i de store entreprenørmaskiner.

DU FINDER REGNhytten

Lige ved siden af renseanlægget
Kristrup Engvej 21
8960 Randers SØ
Du kan parkere lige ved hytten.

Arrangementet er gratis og henvender sig til kommunens borgere. Tilmelding er ikke krævet. Vi vil være vært med lidt børnevenligt til gane og mave.