Vi viser vandet vej, og vi leder fremtidens vand

Som ambitiøs og fremtidssikret forsyning skaber vi resultater i det krydsfelt, hvor forretning og samfundsansvar går op i en højere enhed. Det gør vi ved konstant at blive dygtigere til at løse vores opgaver og ved at bidrage til lokalområdet med solide investeringer, jobs og vækst.

Vandmiljø Randers – fremtidssikret forsyning

Vandmiljø Randers er sat i verden for at håndtere regn- og spildevand, klimasikre kundernes og de fælles værdier, levere rent drikkevand og bidrage til et godt vandmiljø i Randers Kommune. Som ambitiøs og fremtidssikret forsyning skaber vi resultater i det krydsfelt, hvor forretning og samfundsansvar går op i en højere enhed. Det gør vi ved konstant at blive dygtigere til at løse vores opgaver og ved at bidrage til lokalområdet med solide investeringer, jobs og vækst. Vandmiljø Randers Spildevand renser årligt 10 mio. m3 spildevand og distribuerer rent drikkevand til ca. 2.441 kunder. Godt 58 dygtige medarbejdere løfter opgaven med stort engagement.


Vi er til for dig

I Vandmiljø Randers arbejder vi hver dag på at være mindst muligt til gene for dig. Jo mindre du tænker på os, des bedre har vi løst vores opgave. Og vi er faktisk ret vigtige for, at din hverdag forløber ubesværet – tænker du måske over, om du kan gå på toilettet, kan sætte en tøjvask over eller tage et bad? Nej vel! Det er vores opgave at sikre rent drikkevand til flere af oplandsbyerne til Randers, og så er det os, der renser alt vandet, når du er færdig med at bruge det.

Derfor vedligeholder vi løbende det store net af underjordiske kloak-, regn- og drikkevandsledninger, så vi sikrer miljørigtig håndtering af spildevand og regnvand i hele Randers Kommune. Vi står selv for den daglige drift og vedligeholdelse, men vi udbyder oftest større anlægsopgaver som fx separatkloakeringer. Eksterne entreprenører, som er specialister på området – ofte lokale folk - byder ind på opgaven. Det er derfor tit entreprenøren, du møder, når vi graver i jorden.

Vi står altid klar til at hjælpe dig på mail@vmr.dk eller 3841 1212.