Recycle 1000X320

Billede af symbol på genanvendelse

2 gange bæredygtighed, ressourcer og klima er relevant, hvis din klasse arbejder med temaer som bæredygtig livsstil, brug af naturens ressourcer, forurening, genbrug, FN´s verdens mål eller klima og klimatilpasning.

Indholdet i vores fælles forløb peger derudover ind i det fællesfaglige forløb under fokusområderne:

  • Produktion med bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget
  • Den enkeltes og samfundets udledning af stoffer
  • Drikkevandsforsyning for fremtidens generationer

Indholdet i vores undervisningsforløb kan du finde i Affaldsskolens: Dit affald - og hvad så (linket leder dig hen til Ud & Lær) og Vandmiljø Randers': Klima, klimatilpasning og Lokal afledning af regnvand (LAR).

Både på Affaldsskolen og i REGNhytten vil du og din klasse møde undervisning, der er en blanding oplæg, gruppearbejde og praktiske øvelser. Fælles er også, at besøgene foregår både ude og inde, så husk sko og tøj efter vejret.

Booking

Book din dag ud af huset, så hurtigt som muligt. Af hensyn til planlægning beder vi om booking senest 14 dage før den ønskede dato.

Vi gør opmærksom på, at vi har plads til 28 elever. Det vil sige en klasse hos Affaldsskolen og en klasse i REGNhytten på samme tid.

Du booker et forløb gennem Vandmiljø Randers ved at kontakte Hanne Hansen. Oplys den ønskede dato for besøg (meget gerne med en alternativ dato), samt hvor mange klasser og elever I kommer.

Din booking er først godkendt, når du får en bekræftelsesmail fra os.

Sådan er forløbet bygget op

Forløbet er bygget op i to sektioner med besøg hos den ene skoletjeneste om formiddagen og den anden om eftermiddagen. I får mulighed for at spise jeres madpakker hos den skoletjeneste i besøger først, og I går efter frokost videre til det næste besøg. De to skoletjenester ligger med 500 m afstand i Kristrup. I kan eventuelt bruge frokostpausen i Romalt Bakker, der er nabo til både Affaldsskolen og REGNhytten.

09:00 – 11:00 Besøg 1
11:00 – 12:00 Frokostpause og gåtur til næste besøg
12:00 – 14:00 Besøg 2

Med dette tilbud får I mulighed for at udnytte en dag ”ud af huset” maksimalt med to besøg. I har også mulighed for at tage af sted to klasser samme dag og på den måde fylde bussen op.

 

Formål

Efter dette forløb har eleverne en forståelse for, hvordan vi som samfund og enkeltpersoner arbejder med at få en hverdag med omtanke for vores fælles ressourceforbrug, aftryk på klimaet og natur og miljø.


Emneområder:

  • Miljø, klima og bæredygtighed
  • Verdensmål og samfund
  • Tværfaglige tilbud
  • Teknologiforståelse
  • Naturvidenskab