Min Forsyning

Min Forsyning er din side, hvor du kan følge dit forbrug, betale dine regninger, finde dine årsopgørelser og meget mere.

Prisberegning

På Min Forsyning kan du som kunde holde øje med dit forbrug og finde dine regninger.

Det kan du på Min Forsyning

 • finde oversigt over forbrug, aflæsninger og regninger 5 år tilbage
 • tilmelde dig Betalingsservice
 • betale din regning med betalingskort
 • få en status på dit forbrug ved at indtaste en aktuel aflæsning
 • indberette aflæsninger af din måler, når der er sendt aflæsningskort ud
 • se oversigt over dine målere
 • rette dine personlige oplysninger
 • tilmelde dig e-regning og få dine regninger på mail, når din regning kan findes på Min Forsyning*
 • give os samtykke til brug af CPR-nummer, hvis vi skal tilbagebetale eventuel tilgodehavende (OBS, denne funktion er midlertidigt lukket ned)

* Har du tilmeldt Vandmiljø Randers til din e-Boks, kan du ikke også modtage e-regning. Selvom du tilmelder dig e-regning, vil din regning kun blive sendt til din e-Boks.

Sådan opretter du dig første gang på Min Forsyning – med MitID

I højre side finder du login til Min Forsyning. Siden med "Min Forsyning" åbner i en ny fane. Du har nu mulighed for at logge dig på eller Opret bruger med MitID eller med e-mail.

Opret på MinForsyning

Har du ikke været logget på før, skal du oprette dig som bruger. 

Når du har indtastet dit MitID skal du bruge dit kundenummer og en aktiveringskode. Kundenummer og aktiveringskode (adgangskode) finder du i øverste højre hjørne af din seneste årsafregning. Får du din regning fra os via Betalingsservice, vil du kunne opleve, at selve regningen ligger i e-Boks og altså ikke i din netbank.

Du er nu klar til at udforske de muligheder, du har for selvbetjening i Min Forsyning.

Sådan opretter du dig første gang på Min Forsyning – med e-mail og adgangskode

I højre side finder du login til Min Forsyning. Siden med "Min Forsyning" åbner i en ny fane. Du har nu mulighed for at oprette dig på med MitID eller med e-mail.

Vælger du ’Opret med e-mail’, vil du blive bedt om at indtaste e-mail og en selvvalgt adgangskode. Vælg herefter ’Opret med e-mail’.

Før du kan gå videre, skal du bekræfte, at du ønsker at blive oprettet som bruger.

Du får nu tilsendt en e-mail, hvor du skal aktivere din bruger.

Når du vælger ’Klik her for at aktivere din bruger’, kommer du igen ind på Min Forsyning, hvor du vælger ’Login’.

Du har nu oprettet en bruger og mangler bare at få tilføjet din adresse til din bruger. Her skal du bruge dit kundenummer og en aktiveringskode. Kundenummer og aktiveringskode (adgangskode) finder du i øverste højre hjørne af din seneste årsafregning. Får du din regning fra os via Betalingsservice, vil du kunne opleve, at selve regningen ligger i e-Boks og altså ikke i din netbank.

Du er nu klar til at udforske de muligheder, du har for selvbetjening i Min Forsyning.

Har du givet samtykke til behandling af CPR-nummer?

Vi vil rigtig gerne udbetale penge til dig, når du fx har betalt for meget. Det kan vi kun, hvis du giver os dit samtykke til at bruge og opbevare dit CPR-nummer.

I henhold til gældende lovgivning om databeskyttelse må vi som dit forsyningsselskab kun behandle dit CPR-nummer, hvis vi har dit samtykke hertil.

I Min Forsyning kan du give os samtykke til behandling af dit CPR-nummer.

Giver du os samtykke til behandling af CPR-nummer, må vi behandle dit CPR-nummer, herunder opbevare det i vores afregningssystem, så længe der består et aftaleforhold mellem dig som kunde og os som forsyning, eller indtil du evt. tilbagekalder samtykket.

CPR-nummeret vil blive brugt til:

 • at udbetale penge til dig via NemKonto
 • levering af faktura i e-Boks, hvis du tilslutter dig e-Boks
 • vedligeholdelse af dine kundeoplysninger hos os
 • overdragelse af eventuelle restancer til eksternt inkassobureau.

Behandlingen vil ske i overensstemmelse med god databehandlingsskik og i øvrigt som foreskrevet i den til enhver tid gældende lov om behandling af personoplysninger.

Dit CPR-nummer bliver kun anvendt i forbindelse med Vandmiljø Randers’ aktiviteter og bliver ikke videregivet til tredjepart.

Du kan opnå indsigt i og berigtige registrerede personoplysninger ved at henvende dig til den dataansvarlige for kunder på mail persondata@vmr.dk

Vandmiljø Randers opbevarer dit CPR-nummer, så længe du er kunde hos os. Hvis kundeforholdet ophører, sletter vi dit CPR-nummer, når alle restancer er betalt.

Du kan i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du skal i så fald henvende dig til den dataansvarlige for kunder på mail persondata@vmr.dk.