Flytning

Udfyld felterne og modtag en flytteopgørelse inden for en måned

Som udlejer og tidligere ejer hæfter du for alt forbrug, indtil du har modtaget en endelig flytteopgørelse. For at vi kan lave en flytteopgørelse, skal vi have modtaget en aflæsning af vandmåler(e) og oplysninger om, hvem den nye ejer eller lejer er. Vi skal have modtaget oplysningerne senest 14 dage fra aflæsningsdatoen.

Flyttemeddelelsen vil gå i stå ved dette scenarie:

  1. Ved udlejning skal der være indgået en administrationsaftale mellem udlejer/andelsboligforening og os, inden en flytteopgørelse kan foretages. Udfyld den derfor med det samme, hvis du ikke allerede som udlejer/andelsboligforening har indgået én med os.

Udfyld nedenstående felter, og du vil modtage en flytteopgørelse i løbet af en måned. Vi anbefaler, at du inden udfyldelse læser, hvordan vi behandler dine persondata på vores side: Persondatapolitik

Flyttemeddelelse til forbrugsopgørelsen

Andet der skal huskes i forbindelse med en flytning

I forbindelse med en flytning, enten ved salg af en ejendom eller et skifte i lejere, så er der rigtig meget, som skal huskes. Husk også at:

  • melde flytning til dit teleselskab, så du ikke længere får SMS om driftsproblemer på din tidligere adresse, men i stedet på din nye adresse.