1. Forside
  2. Vand
  3. Vandets dag

Vandets dag

 

Torsdag den 22. marts kl. 9:00-13:30 på Randers Naturcenter

Hvad er vand, hvor kommer det fra og hvorfor skal jeg passe på det? Det er nogle af de spørgsmål, dine elever er meget skarpere på efter en van(d)vittig sjov og lærerig dag på Randers Naturcenter.

Randers Naturcenter, Verdo og Vandmiljø Randers er igen i år gået sammen om at markere FN's internationale mærkedag, Vandets Dag. Det gør vi med en sjov og lærerig event, hvor vi inviterer elever fra 3. klasse til Vandløbet, for at blive klogere på vigtige emener som vandets kredsløb, vandforsyning og spildevandshåndtering.

Dagen indledes med en fælles intro, hvorefter eleverne i hold går på opdagelse mellem de mange spændende poster i Vandløbet.

Med både information og aktivitet er de enkelte poster tilrettelagt, så de giver eleverne bred viden om vand. Derfor spiller dagen naturligt sammen med de færdigheds- og vidensmål, der hører  til faget Natur/teknologi. Efter løbet får alle elever en vandbog, som kan bruges i undervisningen og fortsætte læreingen om vand.

Skal du være en af de heldige, der får en af de eftertragtede pladser til din klasse, skal du være hurtigt ude. Vi har plads til 12 klasser fra forskellige skoler. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt af hensyn til vores planlægning.

 

Vi glæder os til at byde dig og din klasse velkommen!

Randers Naturventer, Verdo og Vandmiljø Randers

 

Sidst opdateret 08-02-2018

Download regulativ