1. Forside
  2. Vand
  3. Projekter
  4. Nye målere til Fårup Vandværk

Nye målere til Fårup Vandværk

 

Kunder, der får vand fra Fårup Vandværk, behøver snart ikke længere selv at aflæse deres vandmåler og indberette det årlige forbrug. I uge 25 begynder VVS-Gruppen nemlig arbejdet med at skifte de gamle vandmålere i området til nye elektroniske målere på vegne af Vandmiljø Randers.

De nye målere betyder, at Vandmiljø Randers' vandforsyning kan fjernaflæse målerne ude fra vejen med særligt elektronisk udstyr - og det er rigtig smart. Du undgår besværet med aflæsningen, og vi undgår forsinkede indberetninger. Derfor er det også planen, at alle husstande, der får vand fra Vandmiljø Randers, skal have udskiftet deres målere, inden året er omme.

Se brugervejledningen til de nye målere.

Tidsplan for målerudskiftning i Fårup

VVS-Gruppen vil udskifte målerne på hverdage fra uge 25 i tidsrummet mandag til torsdag 7:30-15:30 og fredag 7:30-12. Skal du have skiftet måler, får du en SMS om, hvornår montøren fra VVS-Gruppen regner med at ringe på din dør. Derfor er det vigtigt, at du tjekker, om du er tilmeldt SMS-service fra Vandmiljø Randers. Det kan du gøre her.

Har du spørgsmål til udskiftningen af målere i ejendomme, der får vand fra Vandmiljø Randers' vandforsyning, kan du kontakte Leif Arent Christiansen på tlf. 3841 1235 eller på

Sidst opdateret 24-10-2017

Download regulativ