1. Forside
  2. Spildevand
  3. Tilslutning til kloak

Tilslutning til kloak

 

Hos Vandmiljø Randers bruger vi årligt en stor del af vores budget på at byggemodne udstykninger til nye ejendomme i Randers Kommune. Det er kommunens lokalplan, der bestemmer, hvilke områder der skal udstykkes, men Vandmiljø Randers har i langt de fleste tilfælde ansvar for at sikre, at de nye områder har afløb til kloak.

Ansøgning om tilslutning til Vandmiljø Randers' kloak
Skal du som privatperson, bygherre eller virksomhed bygge nyt, skal du søge om at blive tilsluttet Vandmiljø Randers' kloak. Før du søger, skal du samle en række oplysninger, som vi skal bruge for at kunne behandle din ansøgning. Hvilke oplysninger, vi har brug for afhænger af, hvilken type byggeri du skal have tilsluttet.

Husk, at det altid er ejeren af den eller de grunde, der skal tilsluttes kloakken, som skal kontakte Vandmiljø Randers. Ellers har vi desværre ikke mulighed for at behandle din ansøgning.

Bemærk også, at vi først kan påbegynde arbejdet efter, at de områder, der skal tilsluttes kloakken, er endeligt udstykket i særskilte matrikler.

Før du søger om at blive tilsluttet Vandmiljø Randers' kloaksystem, skal du læse vores betalingsvedtægter

Læs mere om:

Har du styr på afløbskoefficienten?
Før du bygger, skal du altid sikre dig, at du overholder den afløbskoefficient, der er gældende i dit område. Afløbskoefficienten bestemmer, hvor meget regnvand du må lede til kloakken i det område, du bor i. Den gældende afløbskoefficient for dit område finder du i Randers Kommunes spildevandsplan.

Læs mere om reglerne for, hvor meget regnvand du må lede til kloakken.

Kontakt
Har du spørgsmål om kloak, tilslutninger og byggemodninger, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3841 1212 eller på tilslutning.kloak@vmr.dk.

 

Sidst opdateret 20-08-2019