1. Forside
  2. Spildevand
  3. Projekter
  4. Helstrup

Helstrup


Kloakledningerne i Helstrup er ved at være gamle og skal skiftes. Når Vandmiljø Randers skifter kloakledningerne, bliver Helstrup samtidig klimatilpasset med en separatkloakering, hvilket betyder, at hvor regnvand og spildevand før løb i én ledning, skal det fremover løbe i to separate ledninger. Med separatkloakeringen lever vi op til de mål, der er fastsat i spildevandsplanen for Randers Kommune. Læs spildevandsplanen via linket i boksen i højre side.

Formål

Projektet i Helstrup skal afhjælpe risikoen for oversvømmelse i området og mindske udledningen af spildevand til vandmiljøet. Når vi leder regnvandet uden om vores renseanlæg, reducerer vi både driftsomkostninger og miljøpåvirkning til gavn for såvel miljøet som vores kunder.

Det gør Vandmiljø Randers

Vi lægger nye spildevandsledninger og nye regnvandsledninger ude i vejen. Derudover sætter vi to skelbrønde på alle ejendomme, så du fremover får én ledning til spildevand og én ledning til regnvand.

Se afspærringsplanen.

Kloaktegninger 

Se de nye kloaktegninger for Helstrup: kloakplan Oversigt, kloakplan Midt 1, kloakplan Midt 2, kloakplan Nord, kloakplan Syd.

Det skal du selv gøre

Når vi er færdige med at separere ledningerne i vejen, får du et brev om at separere kloaksystemet på din egen grund. Du slutter din egen spildevandsledning og regnvandsledning til de to nye skelbrønde inde på din grund. Kravet om, at du skal separere regnvand og spildevand på din egen grund, får du fra Randers Kommune og ikke fra Vandmiljø Randers.
Mangler du tegninger over kloakken i dit eget hus, kan du måske finde dem på weblager.dk

Vand i Helstrup

På informationsmødet i Helstrup den 20. september 2016 var der flere spørgsmål til vandforsyningen i Helstrup. Vandforsyningen hos Vandmiljø Randers har svaret på spørgsmålene i denne skrivelse.

Kontakt

Projektleder Jørgen Rasmussen står for projektet i Helstrup.
Telefon: 3841 1264
E-mail:

Præsentationen fra informationsmødet 20. september 2016

 

Sidst opdateret 26-10-2017

Download folder

Download flyers