1. Forside
  2. Spildevand
  3. Projekter
  4. Enslev

Enslev

 

NYT! Asfalt i Enslev

Hvis alt går som planlagt, vil Skolevangen og tilslutningerne i begge ender blive rettet af til asfalt mandag den 15. januar 2018, og asfalt vil blive lagt tirsdag den 16. januar 2018 eller onsdag den 17. januar 2018.

 

Kloakledningerne i Enslev er ved at være gamle og skal skiftes. Når Vandmiljø Randers skifter kloakledningerne, bliver Enslev samtidig klimatilpasset med en separatkloakering, hvilket betyder, at hvor regnvand og spildevand før løb i én ledning, skal det fremover løbe i to separate ledninger. Med separatkloakeringen lever vi op til de mål, der er fastsat i spildevandsplanen for Randers Kommune. Læs spildevandsplanen via linket i boksen i højre side.

Formål

Projektet i Enslev skal afhjælpe risikoen for oversvømmelse i området og mindske udledningen af spildevand til vandmiljøet. Når vi leder regnvandet uden om vores renseanlæg, reducerer vi både driftsomkostninger og miljøpåvirkning til gavn for såvel miljøet som vores kunder.

Det gør Vandmiljø Randers

Vi lægger nye spildevandsledninger og nye regnvandsledninger ude i vejen. Derudover sætter vi to skelbrønde på alle ejendomme, så du fremover får én ledning til spildevand og én ledning til regnvand.

Det skal du selv gøre

Når vi er færdige med at separere ledningerne i vejen, får du et brev om at separere kloaksystemet på din egen grund. Du slutter din egen spildevandsledning og regnvandsledning til de to nye skelbrønde inde på din grund. Kravet om, at du skal separere regnvand og spildevand på din egen grund, får du fra Randers Kommune og ikke fra Vandmiljø Randers.

Mangler du tegninger over kloakken i dit eget hus, kan du måske finde dem på weblager.dk.

Asfaltarbejdet på Skolevangen forsinket. Læs nyheden her.

Kontakt

Projektleder, Jørgen Rasmussen, står for projektet i Enslev.

Telefon: 3841 1264

E-mail: 

 

Entreprenør, Søren Berthelsen, står for gravearbejdet i Enslev

Telefon: 8647 2203

E-mail: 

 

Præsentation fra informationsmødet den 29. august 2017

 

 

Sidst opdateret 12-01-2018

Download folder

Download flyers