1. Forside
  2. Om os
  3. Vandmiljø Randers A/S

Vandmiljø Randers A/S

 

Vandmiljø Randers A/S skaber værdi for Randers

Vandmiljø Randers blev etableret i 2009, fordi Folketinget vedtog en vandsektorlov, der betød, at håndtering af vand og spildevand skulle skilles ud fra de kommunale myndighedsopgaver.

Byrådet i Randers Kommune besluttede, at Vandmiljø Randers skulle varetage forsyningsopgaver indenfor spildevand og vand.

Vandmiljø Randers er ikke lovgivende eller politikudviklende, men skal alene levere ydelser på de to forsyningsområder.

Vandmiljø Randers er 100% ejet af Randers Kommune og har ca. 55 medarbejdere. Medarbejderne sikrer, at kommunens borgere får afledt og renset deres spildevand. Derudover leverer vi rent drikkevand til de kunder, der er tilknyttet ét af Vandmiljø Randers' tre vandværker og to vandforsyningsområder.

Strategien 2020

Vandmiljø Randers' strategi sætter kursen for udviklingen af Vandmiljø Randers frem mod 2020. Det er en ambitiøs strategi, der ikke ligger mere fast, end at der er plads til at gribe nye muligheder, hvis chancen opstår.

Kursen er grøn og konkretiserer, hvordan vi skaber værdi for Randers. Strategien hænger sammen med vores mission, vision og strategiske erklæring. Læs mere om vores mission, vision og strategiske erklæring via linkene i boksene i højre side.

Sidst opdateret 24-10-2017

Læs Virksomhedsplan2014