1. Forside
  2. Om os
  3. SMS-service
  4. Afmeld og tilmeld

Afmeld og tilmeld

Tilmeld

Det er muligt at være tilmeldt på flere adresser. Det kan fx være relevant, hvis du ejer eller har tilsyn med en ejendom, hvor du ikke selv bor på adressen. Så kan du tilmelde dit nummer på den pågældende forbrugsadresse.

Afmeld

Hvis du ikke ønsker at modtage en SMS til en eller flere af dine mobiltelefoner ved driftsforstyrrelser, kan du undgå det ved at udfylde felterne i boksen nedenfor. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du er tilmeldt vores SMS-service for tømningsordning og fortsat ønsker at være det, kan du ikke afmelde dig, for så afmelder du også SMS-service for tømningsordningen.

OBS: Skal du afmelde ét nummer og derefter tilmelde ét andet, er det desværre ikke nok at trykke på krydset i boksen. Du skal lukke hjemmesiden helt ned. Det skal du, da det er to forskellige handlinger. Hvis du ikke lukker hjemmesiden ned mellem de to handlinger, kan hjemmesiden ikke registrere et nyt nummer.

Behandling af oplysninger

De oplysninger, du giver os i forbindelse med oprettelse i SMS-Service, bliver kun anvendt i forbindelse med SMS-Service og bliver ikke videregivet til tredjepart. Har vi modtaget oplysningerne til andet formål, vil de blive brugt i den sammenhæng. Læs mere i vores Persondatapolitik.

 

Sidst opdateret 13-07-2018