1. Forside
  2. LAR
  3. Bibliotek

Bibliotek

 

Vi har fundet en masse relevante hjemmesider, som alle forholder sig til LAR og klimatilpasning.

Nogle sider vil henvende sig mest til boligejere, andre til virksomheder og igen nogle til skoler og uddannelsessteder.

Klik selv rundt, og oplev en vidunderlig og frodig verden af viden omkring de mange løsninger, der er på én af klimaændringernes konsekvenser - mere og voldsommere regn.

DE GENERELLE SIDER

Laridanmark.dk er en hjemmeside, der er udviklet som et innovationsprojekt under innovationsnetværket Vand i Byer. Vand i Byer arbejder med, hvordan vi gør byer mere klimarobuste. Og siden er spækket med information og billeder af LAR-løsninger.

DItregnvand.dk er en hjemmeside, der 

Klimatilpasning.dk er Energistyrelsens portal, som giver viden om klimaændringer og klimatilpasning. God og informativ portal.

 

SPECIFIKT TIL BOLIGEJERE

Haveselskabet.dk finder du tips til anlæg af en regnvandshave. Gå på opdagelse på siden og bliv inspireret. Vi har fundet lidt her: Gode planter til regnbedet og spiselige planter til regnbedet

Klimaklar bolig er en interaktiv guide til boligejere om klimatilpasning af ejendommen i forhold til problemer med ekstremt vejr.

 

SPECIFIKT TIL VIRKSOMHEDER - HERUNDER OGSÅ LANDBRUG

Klimaklar virksomhed er en vejledning til virksomheder, så de til enhver tid kan fortsætte produktionen på trods af ekstremt vejr.

Klimaklart landbrug er en interaktiv guide til landmænd om sikring af landbrug i forhold til problemer med ekstremt vejr.

 

UNDERVISNINGSMATERIALER FOR SKOLER OG UDDANNELSER

Skoven i skolen har en temaside om klimatilpasning. Materialet dækker fagene Biologi, Natur/Teknologi, Fysik/Kemi, Geografi, Matematik og henvender sig til elever i 4. - 6. klasse, 7. - 9. klasse og gymnasium.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INSPIRATION TIL BL.A. SKOLER OMKRING SPILDEVAND

Find inspiration til arbejdet med vandets vej.

LÆS MERE

Sidst opdateret 11-07-2018

Download pjece