1. Forside
  2. Nyheder

Årsopgørelse og 1. a conto regning 2019

22-02-2019

Kunder modtager i disse dage årsopgørelsen og 1 á conto regning for 2019. Årsopgørelsen er en opgørelse over dit vandforbrug i 2018, hvor 1. á conto regning er første betaling for drikkevand og spildevandsrensning i 2019.

Har du spørgsmål til din regning, skal du kontakte Kundeafregning på fas@vmr.dk eller på 3841 1212.

Synes du, regningen virker for stor

Hvis din regning er større end forventet, er det en god idé at kigge dit vandforbrug efter i sømmene.
Den meget tørre sommer i 2018 har måske gjort, at du har brugt mere vand? I er blevet flere i husstanden? I har en teenager, der tager lange og mange bade? I har måske en utæthed på et vandrør? Eller I har et toilet, der løber, eller en dryppende vandhane? Dryppende toilet og vandhane kan koste flere tusind kroner på et år. 

Hold øje med vandforbruget løbende

Din vandmåler kan hjælpe dig med at undgå ubehagelige overraskelser ved at aflæse vandmåleren jævnligt og notere forbrugstallet fx inde i Min Forsyning.

På den måde kan du opdage usædvanlige stigninger i forbruget tidligt og gøre noget ved dem, før vandforbruget løber løbsk.

Tjek dine installationer

Utætte vandinstallationer kan koste mange penge på vandregningen.

Du kan selv tjekke, om dine installationer holder vand, ved at se, om vandmåleren står helt stille, når der ikke bruges vand. Tag fx et foto af målerstanden, når du går i seng, og igen når du står op. Har måleren flyttet sig i løbet af natten, hvor der ikke er brugt vand, har du en utæthed på din installation. 

Ved mistanke om utætheder skal du kontakte en VVS’er.