1. Forside
  2. Nyheder

JOB: Er du vores nye controller?

12-02-2019

Controller til projektopfølgning samt tovholder på databeskyttelse

I Vandmiljø Randers følges frihed og ansvar ad, så har du lyst til et job, hvor du har rig mulighed for både at bidrage ud over det sædvanlige, og samtidig sætte dit eget præg på udvikling og procedurer, så har du her muligheden i en nyoprettet stilling.

Dit ansvarsområde

Du bliver en del af en velfungerende økonomiafdeling i en organisation med højt til loftet og med korte beslutningsveje. Du vil referere til økonomichefen, og din primære opgave bliver controlling af Vandmiljø Randers anlægs- og investeringsaktiviteter på ca. 100 mio. kr. årligt. Derudover bliver du tovholder på vores indsats omkring databeskyttelse.

Controlling på anlægsprojekter

Din primære opgave vil være opfølgning på projektøkonomi. Du skal assistere projektlederne med at kvalitetssikre og efterfølgende rapportere resultaterne til projektledere og ledelse. Du bliver en vigtig brik i at sikre, at de budgetændringer, der sker på anlægsprojekter også indarbejdes i selskabets samlede anlægsbudget. Du får samtidig ansvaret for styring af en række udviklingsaktiviteter i økonomiafdelingen.

Konkret vil arbejdsopgaverne være følgende:

- Assistere projektledere med at udarbejde investeringskalkule og business cases for konkrete projekter

- Kvalitetssikre regnskabsdata, både på projekt- og totalt niveau

- Løbende gennemføre budgetopfølgning på projektniveau

- Rapportere regnskabsdata, herunder afvigelsesoversigter i forhold til budgetter og prognoser

- Udarbejde og optimere processer i forhold til projektopfølgning

- Indberette til konkurrencemyndigheder i forbindelse med benchmarking

- Ajourføre selskabets anlægskartotek

- Udarbejde og tilrette anlægsbudget

Du vil på controlling have et tæt samarbejde med afdelingschefen for Plan og projekt.

Databeskyttelse

Med din naturlige analytiske tilgang og din evne til at omsætte lovgivning til initiativer, skal du i en del af din tid beskæftige dig med databeskyttelse. Helt konkret skal du overtage og drive vores proces med at efterleve Persondataforordningen færdig. Efterfølgende skal du sikre, at Vandmiljø Randers fortsat kan efterleve persondataforordningen, herunder foretage årlig opfølgning og revision af dokumentation og processer, og i tæt samspil med HR og IT medvirke til awareness aktiviteter. Vi er langt i processen med at opnå compliance, og du vil i den resterende del af projektet have et tæt samarbejde med ledelsen. Når først vi er i drift, vil denne opgave fylde ca. 20-25% af din tid.

Din baggrund og dine kompetencer

Du er uddannet inden for regnskab, økonomi, controlling eller tilsvarende. Du har bygget en relevant teoretisk uddannelse oven på, fx en HD eller en HA, og du har nogle års erfaring med controlling med i bagagen, helst fra projektcontrolling. Herudover har du erfaring med compliancearbejdet omkring databeskyttelse. Hvis ikke du har erfaring, skal du som minimum have kendskab til GDPR fra en virksomhed, hvor arbejdet med databeskyttelse har været prioriteret og synligt for medarbejderne, så du har en ide om, hvad du går ind til.

Dine hidtidige jobs har lært dig at udarbejde og implementere politikker og procedurer, og du har tilhørende god forståelse for forretningsprocesser. Du kan gennemskue problemstillinger, finde løsninger, og ikke mindst formidle dine konklusioner til dine kolleger og til ledelsen. Projekter inden for dit område driver du med involvering og en sikker hånd.

Stor berøringsflade på tværs af organisationen

Forretningsorientering, proaktivitet og samarbejde er centrale kompetencer i Vandmiljø Randers, og du udfolder disse egenskaber helt naturligt i dit arbejde. Da du skal være med til at finde nye veje for en virksomhed i udvikling, bidrager du med en positiv indstilling og et godt humør. Du guider og udfordrer dine kolleger til bedre løsninger. Deadlines er i din verden til for at overholdes, og du er god til at fokusere på trods af afbrydelser.

Som person skal du trives i en rolle med en stor berøringsflade på tværs af hele organisationen. For at kunne lykkes, er du mindst lige så god til at lytte som til at tale, og du kan finde balancen mellem at udfordre, stå fast og pragmatisk acceptere andres anbefalinger.

På værktøjssiden er du især hjemmevant i Navision og Excel, og digitaliseringstiltag falder dig helt naturligt.

Du skal være indstillet på at tage et kursus/uddannelse inden for databeskyttelse, hvis ikke du i forvejen har dette med bagagen.

Hvis du har kendskab til forsyningsbranchen eller til arbejdet med databeskyttelse, vil det helt klart være en fordel.

Derfor skal du søge jobbet

Du får et job, hvor du i høj grad selv kan sætte dit præg på hverdagen og i øvrigt bidrage til det gode arbejdsmiljø på stedet. Du kommer til at arbejde i en virksomhed, der ønsker at bidrage til en bæredygtig fremtid for det samfund, der omgiver os. Vi prioriterer, også i vores budget, at udvikle og vedligeholde vores medarbejderes kompetencer, så du har gode muligheder for faglig udvikling, ligesom virksomheden vægter at give sine medarbejdere mulighed for at udvikle sig personligt. Vandmiljø Randers er præget af en ånd af åbenhed og positivitet, og vi har en uformel omgangstone. Du får en dagligdag, hvor der hele tiden er nye udfordringer, frihed under ansvar, positive, engagerede og hjælpsomme kolleger i et inspirerende arbejdsmiljø, hvor faglig dygtighed og samarbejde er i højsædet.

Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og relevant overenskomst. Vi følger de offentlige overenskomster.

Tiltrædelse

Senest 1. maj 2019, gerne før.

Vil du ansøge stilling - hop videre til Projektcontroller.