1. Forside
  2. Nyheder

Orbicon bliver en del af holdet bag Storkeengen

04-12-2017

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Orbicon bliver en del af det hold, der skal realisere det ambitiøse klimatilpasningsprojekt Storkeengen. Sammen med Randers Kommune byder vi hos Vandmiljø Randers Orbicon velkommen om bord med store forventninger til det videre samarbejde. 

Nu er kontrakten underskrevet, som gør Orbicon til en central deltager i Vandmiljø Randers’ og Randers Kommunes storstilede klimatilpasningsprojekt, Storkeengen. I projektet kombineres byudvikling, nye stiforbindelser og særlige aktivitetsområder med synlige spildevandstekniske løsninger, der imødegår nogle af de udfordringer, som klimaforandringerne bringer med sig i Randers-bydelen Vorup. Som projekterende rådgiver kommer Orbicon til at spille en central rolle i projektet i tæt samarbejde med rådgiverne C.F. Møller Landscape og det geotekniske rådgiverfirma Geo.

– Jeg er glad for, at vi kan byde Orbicon velkommen på det hold, der i løbet af de kommende år skal sikre, at projekt Storkeengen bliver en realitet. Vi har tænkt store tanker og har store ambitioner med Storkeengen, og jeg er sikker på, at vi har valgt en rådgiver, der sammen med vores egne medarbejdere, Randers Kommune og andre interessenter kan være med til at sikre, at vi kommer godt i mål, siger Peter Christensen, der er direktør for Vandmiljø Randers.

Læs hele pressemeddelelsen her.