1. Forside
  2. Nyheder

Projektlederne siger tak for snakken

14-08-2017

Projektlederne bag Storkeengen siger tak for besøget til alle de randrusianere, der var forbi pavillonen på Justesens Plæne fredag og lørdag. Resten af Randers Ugen kan du finde information om Storkeengen på Tronholmen, hvor der også vil være mulighed for at komme med dit input og deltage i konkurrencen om et gavekort til Lindbjerg Dexter.

På Justesens Plæne kunne randrusianerne fredag og lørdag blive klogere på, hvordan Randers Kommune og Randers Spildevand i løbet af de kommende år vil klimasikre Vorup og give byens indbyggere nye rekreative muligheder. 

- Det var skønt, at så mange interesserede, positive og glade randrusianere tog sig tid til at stikke hovedet inden for i pavillonen for at se nærmere på planerne for Storkeengen. Det var også dejligt, at flere kom med nye input til vores arbejde, og så var det selvfølgelig fedt at opleve, at nogle af de ting, folk efterspurgte, faktisk allerede er indtænkt i projektet, siger Lisa Melgaard, der er projektleder på Storkeengen hos Randers Spildevand.

Har du også en god idé til de rekreative elementer i projekt Storkeengen, er du velkommen til at smide den i vores postkasse på Tørvebrygge 12 eller sende den i en mail til lime@randersspildevand.dk.

Vi trækker lod blandt de bedste idéer fredag den 25. august, og vinderen får direkte besked. 

Læs mere om Storkeengen.