1. Forside
  2. Forbrugervalg
  3. Hvem må stemme og hvordan?

Hvem må stemme og hvordan?

Valget er afsluttet. Der kan ikke længere stemmes. Valgresultatet offentliggøres den 30. november 2017

Hvordan ved jeg, om jeg er stemmeberettiget til forbrugervalget?

Du er stemmeberettiget:

-   hvis du er kunde eller bruger i selskabet i valgperioden
-   i kraft af din status af forbruger (enhver fysisk eller juridisk person), som aftager vand- og eller spildevandsforsyningsydelser til eget forbrug fra Vandmiljø Randers.

For yderligere information henviser vi til Valgregulativet

Er du i tvivl, kan du altid sende dit spørgsmål på e-mail til valg@vmr.dk og få svar denne vej. Vores svartid er cirka to arbejdsdage. Eller du kan kontakte os på telefon 3841 1212 i åbningstiden. 

Sådan stemmer du

Forbrugervalget foregår elektronisk og ved brug af dit NemID via denne portal. Portalen vil være åben for stemmer i perioden 27. oktober – 22. november kl. 12:00.

Hvis du ikke har adgang til den elektroniske valgportal, kan du stemme ved personlig henvendelse hos Vandmiljø Randers, Tørvebryggen 12, 8900 Randers C i løbet af valgperioden. Du skal medbringe legitimation i form af NemID. Vi stiller gerne en PC og vores hjælp til rådighed, så du som kunde kan afgive din stemme med vores hjælp.

Er du fritaget for NemID, skal du bestille en stemmekode. En stemmekode kan elektronisk rekvireres frem til den 21. november. For at rekvirere en stemmekode skal portalen have din mailadresse. Har du ikke ingen mailadresse, skal du kontakte Vandmiljø Randers.

Kan alle stemme på kandidaterne, eller er det kun dem, som er forbrugere ved Vandmiljø Randers A/S, der må stemme?

Én person fra hver bolig- eller erhvervsenhed, der aftager ydelser fra Vandmiljø Randers A/S kan afgive stemme. Det gælder uanset, om der består et direkte kundeforhold til Vandmiljø Randers A/S eller ej.

Kan jeg stemme til valget på mail?

Nej. Det er ikke muligt at identificere en person på baggrund af en e-mailadresse. Alle kan oprette en mailadresse med et hvilket som helst navn.

Hvor mange kandidater må jeg stemme på?

Én kandidat. Én person for hver bolig- eller erhvervsenhed kan afgive én stemme på én kandidat.

Resultat og offentliggørelse

Torsdag den 30. november offentliggøres resultatet af forbrugervalget her på hjemmesiden. Kandidaterne vil endvidere få direkte besked pr. mail.

Sidst opdateret 22-11-2017